söndag 25 maj 2008

Garnköp 2008 - maj

I maj köpte jag dessa garner från Garnkorgen.
Från vänster: Fyberspates lace silk, färg liquorice, 100% silke. till en trekantssjal i spets. Fyberspates Lace, i 90% ull, 10% nylon, färg Marie. Någon form av spetssjal.
1 nystan Silk suprem och 2 nystan Kathmandu original av silkesrester (efsingar?) från sariväverier. Det första är mycket mjukt, blir nog någon typ av sjal, de andra två är lite tjockare och hårdare, vet inte vad de ska bli, kanske väver jag något med dem. Nystanet längst till höger är silk blend från Manos de Uruguay, 70% merino, 30% silke. Ljuvligt mjukt och skönt, och en vacker färgskiftning. Mössa? Vantar? Liten halsduk? Det ljusblå nederst slutligen är Kid Merino, komplettering till de två nystan jag köpte i januari för att det ska räcka till en spetsstickad kofta.

Sammanfattningsvis ca 5 nya projekt från april och ca 5 i maj. Att lägga till de ca 15 i januari. Och 21 nya nystan att lägga till de 35 i januari. Totalt ca 25 projekt och 46 nystan garn. Och jag led inte direkt brist på garn innan heller! Men köpa garn och planera stickningar är nästan det roligaste med att sticka.

Inga kommentarer: