lördag 12 februari 2011

Nya stickor och nytt garn

Mina strumpstickor 2,75 har kommit, så jag kan fortsätta på fågelvantarna. Jag beställde dem från Torgstenen, och kunde förstås inte låta bli att beställa lite garn samtidigt. Det är ett antal nystan Manos Silk Blend i en djupblå färg som kallas Danube. Har tänkt mig en kofta - vad annars - jag är nästan säker på vilken, men väntar med det tills jag bestämt mig definitivt.
Hur går det här ihop med Månadens kofta, för att avsluta alla mina påbörjade koftor? Tycker det går alldeles utmärkt, månadens kofta kör jag för att se till att få klar lite mer än någon enstaka kofta om året. Några begränsningar i garnköp har jag inte satt upp, fast det ska förhoppningsvis inte bli nytt garn till lika många koftor som jag lyckas avsluta.

2 kommentarer:

Emmy sa...

Vad härligt garnet ser ut. Underbar färg. Det kommer att bli en fin kofta det.

Ullgarnet sa...

Färgen är i verkligheten lite dovare och gråare än på bilden. Alltid svårt att få rätt nyans på ett foto. Jag gillar färgen som den är och det är ett väldigt mjukt och fint garn. Jag har stickat en halsduk i en annan färg och den är inte ett dugg stickig, annars brukar jag vara känslig.