fredag 22 januari 2010

Sockklubb och fiberklubb

Har anmält mig till två klubbar, Spinspirations fiberklubb och Stickameras sockklubb.
I fiberklubben får man 3 paket med handfärgade fiber, ett i månaden. Man vet inte i förväg vilka fibrer det är eller hur och med vilka färger de är färgade. Ska bli väldigt spännande, första månaden är januari, så jag antar att de kommer nästa vecka (eller kanske veckan därpå). Garnet på spolen är spunnet av handfärgade fiber från Spinspiration, fast inte från någon klubb.


Sockklubben har jag varit med i förr. Första månadsmönstret är publicerat, men ännu ingen medlemslista. Som jag skrivit tidigare tänker jag sticka färre sockar detta år, förra året stickade jag 8 par sockar varav 7 från sockklubben, vilket gjorde att jag inte hann sticka så mycket annat som jag ville. Därför tänker jag vänta och se och kanske sticka det par sockar jag gillar bäst av tex de tre första månadernas mönster, nu i januari och februari försöker jag i stället göra klara några av mina sjalar och koftor.

2 kommentarer:

Knit A Little sa...

Jag har också anmält mig till Sockklubben, och tänkte precis likadant. :D
Om man ska ge sig på att sticka alla månadssockar så får man ju inte så mycket annat stickat, så jag tänkte också vara lite "kräsen". ;)

ullgarnet sa...

Har försökt kommentera på din sida flera gånger, men kommentaren bara försvinner när jag sparar den. Vet inte vad det kommer sig, ser att andra kan kommentera på din sida, och själv kan jag kommentera på andra sidor. Kanske är det för att min dator är gammal.
Hur som helst tycker jag att dina Circle Socks är väldigt fina. Passar bra i det garnet. Pomatomus, som du börjat på nu blir också väldigt snygga, fantastiskt fin färg!